Weggeefhoek

Weggeefhoek_BuurthuisZuilenDe “weggeeftafels” zijn plekken in buurtcentra waar tweedehands spulletjes een nieuw thuis vinden. Op deze tafels en in de kasten vind je bijvoorbeeld kleding, boeken, glaswerk, speelgoed, hobbyspullen en klein huisraad.¬†Regelmatig zorgen bezoekers en vrijwilligers voor nieuwe spullen in de weggeefhoek.

U kunt uiteraard ook uw spullen aanbieden. Bijvoorbeeld bij Buurthuis Rosa, Buurthuis Zuilen en De Speler. Zo krijgen uw overbodige spullen een nieuwe kans bij iemand die er nog veel plezier van beleeft. Zo maken we elkaar blij!

Weet u niet zeker of iets geschikt is om aan te bieden? Bel dan gewoon even met de buurthuizen. Klik hier voor locaties en adressen.

De Weggeefhoek in Buurthuis Zuilen
Ons motto is: Maak elkaar blij! Dat geldt ook voor de Weggeefhoek waar spullen een nieuwe kans krijgen. Veel mensen bergen hun spulletjes die niet meer gebruikt worden graag op zolder op. In plaats van je zolder helemaal vol te bouwen, kun je ze ook schenken aan de Weggeefhoek. De vrijwilligsters van de Weggeefhoek sorteren de geschonken spullen en stallen ze prachtig uit in de kasten bij de balie van Buurthuis Zuilen. Let op: Per bezoek mag je twee dingen meenemen. Zo komt iedereen aan de beurt!

Wat kun je inleveren?
Alles tussen woonaccessoires en kleding is welkom! Denk aan kleine huishoudelijke apparaten, servies, vazen, maar ook boeken zijn enorm populair. Voorwaarde is wel dat alles wat je inlevert werkt! Van maandag t/m donderdag (09.00 – 16.00 uur) kun je je spullen inleveren bij Rob aan de balie van buurthuis Zuilen, St. Ludgerusstraat 251.
Let op: in het weekend kun je dus geen spullen inleveren!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather