Ontdek jouw talenten met Talent 4me2you

Wat is jouw talent? Waar wil jij écht goed in worden? Via het project Talent4me2you bedenk je met elkaar wat je graag zou willen leren!
Deze workshop is geen gift, het is een krediet (een lening). In plaats van het betalen van geld voor een leuke cursus, doe je iets terug voor jouw eigen buurt. Samen met een sociaal makelaar bekijk je of dit in evenwicht is met de workshops die je krijgt. De foto’s hieronder geven een idee wat er voor projecten zijn geweest.

Meer weten, klik dan door naar de pagina over Talent4me2you.


Gepubliceerd op 6 juli 2017
Van mad science naar taarten bakken

Kinderen uit groep 5 en 6 van basisschool Wijzer aan de Vecht kozen in juni 2017 voor een combinatiecursus van Mad science, waarbij ze verschillende proefjes uitprobeerden en eigen taarten hebben ontworpen en gebakken.

Als tegenprestatie gaven de Talent4me2you-kinderen een presentatie aan Aart Jan Voogt van het wijkbureau, de wijkagent, ouders, broers en zussen. De kinderen gaven een demonstratie van verschillende proefjes die zij bij de workshops hebben geleerd. De wijkagent en aan Aart Jan Voogt kregen ieder een taart.

Alle bezoekers waren onder de indruk van de proefjes. De taarten werden meegenomen naar het politiebureau en het wijkbureau, zodat alle collega’s er ook van konden genieten.


Gepubliceerd op 13 juli 2016
Bloedstollende zweefact

circus

Twaalf kinderen van de Prinses Margrietsschool volgden in 2016 de workshop Circus van vakdocent Janpier! Als tegenprestatie maakten zij een spectaculaire voorstelling voor ruim 25 bezoekers: bewoners van De Dame (een wooncomplex voor 55+), ouders, leerkrachten en andere kinderen van school.

 

circus-2Om tot zo’n spetterende show te komen, hebben de leerlingen eerst flink veel geleerd van de vakdocent. Tijdens de vijf intensieve workshops was ook sociaal makelaar Monique Weintré aanwezig. Zij helpt waar nodig én zorgt er voor dat de sfeer in de groep gezellig blijft. Sociaal makelaar Sushma Bhatti legde het contact met de huiskamer van De Dame.

circus-3

Meer informatie over Talent4me2you:
zie de pagina met uitleg, klik hier.
Mail of bel sociaal makelaar Sushma Bhatti
sushmabhatti@mekaarutrecht.nl
06 34 65 88 45

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather