Netwerkbijeenkomst voor zorgverleners rondom Ouderen

Zorgverleners met elkaar in gesprekZorgverleners uit de wijk Noordwest die actief zijn voor de doelgroep ouderen ontmoetten elkaar op donderdag 2 april in De Speler tijdens een eerste netwerkbijeenkomst.

Verschillende projecten die in het kader van Sociale Prestatie en Dagondersteuning in de wijk Noordwest uitgevoerd worden, werden gepresenteerd. In korte speed-dates werden vervolgens door de aanwezigen verdere vragen gesteld. Een greep uit de gepresenteerde projecten: Samen in de Stad (Ondiep en Zuilen), Broodplan, Pleisterplaatsen (De Speler en buurthuis Zuilen), activiteiten van het Maliegilde, De Wilg, Leger des Heils en de Tussenvoorziening.

Na een korte pauze, werd een interview gehouden met Isabelle Boestveld, buurtondernemer Zuilen van Buurtteamorganisatie Utrecht. Besproken werd onder andere wat de eerste ervaringen van de buurtteams zijn en hoe aanwezigen een bijdrage kunnen leveren.

De organisatie van de netwerkbijeenkomst lag in handen van Ernst-Jan Wind van Stichting  Zuilen/Ondiep Gezond en Liesbeth Meijns, sociaal makelaar van Me‘kaar. De volgende bijeenkomst van dit netwerk rondom ouderen, zal in het najaar plaatsvinden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Liesbeth Meijns liesbethmeijns@mekaarutrecht.nl  of telefonisch op: 06-24983453

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather