Een maatje, dat staat je!

Maatjesproject UtrechtWilt u samen boodschappen doen, een kopje koffie drinken of gezellig een wandeling in de binnenstad? Dit kan met een maatje uit het Maatjesproject.

Het Maatjesproject biedt de gelegenheid om deze, maar ook velen anderen activiteiten te doen. Een student van de Hogeschool Utrecht trekt samen met u er op uit om mee te doen aan verschillende activiteiten.

Een sociaal makelaar koppelt studenten van de Hogeschool Utrecht aan buurtbewoners die anders in een isolement dreigen te raken. De studenten zorgen voor de broodnodige gezelligheid, signaleren eventuele problemen en verwijzen door naar U Centraal. De sociaal makelaar coacht de studenten met een maatje.

Een maatje biedt u gezelschap, iemand waarmee u kunt praten en iemand die oprecht luistert. Maar vooral iemand die er speciaal voor u is!

Lijkt het u leuk om mee te doen met het Maatjesproject dan kunt u zich aanmelden via Sociaal makelaar van Me’kaar Corrie Mulder, tel 06-48269326

Of wil jij je aanmelden als maatje en op die manier veel kunnen betekenen voor mensen? Naast dat jij er bent voor het maatje, is jouw maatje er ook voor jou. Het project biedt jou de gelegenheid om wat te betekenen voor de maatschappij. Heb je interesse? Meld je dan nu aan!

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather