Horizontale verantwoording september 2014

Graag willen we u laten zien welke netwerken wij in de wijken Zuilen, Ondiep, Pijlsweerd en Utrecht West versterken. Ook vertellen buurtbewoners over hun ervaringen over het eerste jaar van Me’kaar. De film is samengesteld door studente Vera Vandenberghe van studievereniging voor Communicatie- en informatiewetenschappen. Zij maakte de film voor Me’kaar in opdracht van Konincks Utrecht (AH), als tegenprestatie voor sponsoring.
Deze film maakt samen met ons werkplan en alle activiteiten die u op de “In Beeldpagina” van deze website vindt, deel uit van onze horizontale verantwoording.

Me’kaar verbindt bewoners en organisaties in Noordwest en West dwars door de wijk heen. Iedereen die ondersteuning en hulp wenst bij het bedenken en uitvoeren van nieuwe duurzame initiatieven in en voor de buurt: jong en oud, spontaan en serieus, initiatiefrijk en afwachtend. Wij helpen bewoners om hun eigen wijk zo te creëren dat iedereen in een veilige en hechte sfeer mee kan doen.

Wilt u liever op uw eigen tempo door de Prezi’s heen gaan, dat kan. Klik op de plaatjes van de betreffende wijk. Houdt u wel rekening met extra laadtijd.

Screen Shot 2014-09-29 at 19.01.48 Screen Shot 2014-09-29 at 19.02.03 Screen Shot 2014-09-29 at 19.02.17

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather