Hoe fit ben jij?

Tegenwoordig vinden mensen een goede gezondheid erg belangrijk. En aan een goede gezondheid kun je zelf heel veel doen! Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe gezond je bent. Om daarachter te komen zochten de professionals van Harten voor Sport de mensen van Me’kaar op, zodat zij een fit-test voor jong en wat ouder konden organiseren.

fittest2DSC_0061~2

foto’s door: Ed lasseur

Soms viel het mee..
Iedere dinsdag ontmoeten deelnemers aan de Huiskamer elkaar in buurthuis Zuilen. Gewoon om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Maar bovenal om met z’n allen een lunch te verzorgen en te nuttigen. Voorafgaand of aansluitend aan de lunch ondernemen de deelnemers van alles.
De fit-karavaan deed dinsdag 24 juni buurthuis Zuilen aan. Deelnemers konden zich laten wegen, meten en er werden allerlei andere kleine oefeningetjes aangeboden. Na het afronden van de test kreeg iedereen een uitdraai met de resultaten. Soms vielen die mee, een andere keer vormde dit briefje aanleiding voor een gesprekje. Diverse deelnemers sloten de test af met een vervolgafspraak. In totaal deden meer dan vijftig mensen mee aan de test!

Gezamenlijke lunch
Omdat de fit-test iets uitliep, verschoof ook de lunch van de Huiskamer. Gelukkig had Medikha genoeg griesmeelpannenkoeken gebakken om iedereen te voorzien. Zo werd de fit-test afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch-uit-het-vuistje!

Over drie maanden komen de dames en heren van de fit-karavaan weer langs in buurthuis Zuilen! Kom jij dan ook?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met sociaal makelaar Ed Lasseur
edlasseur@mekaarutrecht.nl
06 118 67 195

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather