Fit-test in West: hoe fit bent u?

Op het Herderplein kunt u zich woensdag 25 januari laten testen op hoe fit u bent. Deze fittest komt tot stand door een samenwerking met Harten voor Sport, Gezondheidscentrum Oog in Al, Gezondheidscentrum Lombok, Volksgezondheid, Buurtteam West, Careyn en Me’kaar.

Tussen 9:30 uur tot 12:00 uur bent u in Pandje 1 en 2 en in de buurtfitnessruimte van het Herderplein welkom om u te laten testen. Nadat u zich heeft ingeschreven start het programma eerst met het wegen van uw gewicht, daarna meet een praktijkondersteuner van de huisartsen uw bloeddruk en buikomvang en vervolgens kunt u uw uithoudingsvermogen laten testen.

gezondheidspaspoort
Bij elke test worden de resultaten in een gezondheidspaspoort genoteerd. Nadat alles is ingevuld, krijgt u een adviesgesprek met een medewerker van de Volksgezondheid. In dit gesprek krijgt u ook informatie over sport- en beweegclubs, en mogelijkheden voor ontspanning en gezondheid in uw buurt. Ook zal er die ochtend een diëtiste van Careyn aanwezig zijn, waar u vragen aan kunt stellen.

Meedenken
Via deze ochtend hopen we u bewust te maken van een gezonde leefstijl. Daarnaast is het een mogelijkheid om uw buren te leren kennen. Heeft u plannen of ideeën om samen met andere bewoners gezamenlijke activiteiten te ondernemen op het gebied van bewegen, ontspanning en gezondheid, dan kunnen sociaal makelaars Farida El Arbaji en Mustafa Alay van Me’kaar met u meedenken en u adviseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sociaal makelaar Mustafa Alay
mustafaalay@mekaarutrecht.nl of bel: 06 46 24 54 35

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather