Een week meekijken met Me’kaar: Sushma Bhatti

Benieuwd naar wat een sociaal makelaar of sociaal beheerder nu eigenlijk doet? In dit bericht vindt u iedere twee weken een “plog” van een medewerker van Me’kaar; een fotoblog. Deze bestaat uit een stukje tekst en een reeks foto’s die gemaakt zijn gedurende een werkweek.


“Ik ben Sushma Bhatti en ik werk als sociaal makelaar bij Me’kaar. Vaak word ik een duizendpoot genoemd. Dat komt onder andere omdat ik werkzaam ben in de drie verschillende wijken. Met veel plezier ga ik naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde, ik houd ervan om in beweging te zijn en veel verschillende taken te hebben. Zo ben ik betrokken bij de AdministratieExpress van onze alliantiepartner SodaProducties, het Maatjesproject, de buurtlunch voor ouderen in het Vorstelijk Complex, Talent4me2you op de Brede School in Zuilen, ik ben verantwoordelijk voor de stagecoördinatie en het stagebeleid binnen de organisatie en de Kinderraad in de wijk West. Samen met collega Janneke Baan hebben wij een nieuw lesprogramma ontwikkeld over “Omgaan met geld” voor kinderen op de basisschool uit groep 8. Bij Me’kaar krijg ik de ruimte om actuele vraagstukken om te toveren tot nieuwe projecten.”


PLOGFOTO Sushma talentformetoyou

Talent4me2you op de Prinses Margrietschool in Zuilen. Vanuit Me’kaar stuur ik trajecten aan waarin kinderen hun talent kunnen ontdekken of ontwikkelen.


PLOGFOTO Sushma Buurtlunch

Een gezellige buurtlunch in het Vorstelijk Complex. De lunch wordt georganiseerd door buurtbewoners. Ze doen dit geheel zelfstandig, maar wanneer zij tegen dingen aanlopen weten zij me te vinden.


PLOGFOTO selfie kantoor

Even een selfie met collega’s op kantoor; Amar Haddouch, Monique Weintré en Izaak Campbell.

PLOGFOTO Sushma lapotp

Tussendoor mijn mail bijwerken op kantoor, in het Vorstelijk Complex in Zuilen. Ik krijg dagelijks veel mail van samenwerkingspartners, stagebegeleiders, buurtbewoners, enzovoort.

PLOGFOTO Sushma Zonfestival
Ik sluit mijn dag af met een overleg met partners om het Zonfestival voor te bereiden, in het Zimihc theater in Zuilen.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather