Doorstart Me’kaars Maatje dankzij het Oranje Fonds

Oranje-Fonds-sponsort-Me'kaars-Maatje-(1)

Het tienerproject Me’kaars Maatje gaat dit jaar een doorstart maken dankzij de toekenning van 25.000 euro van het Oranje Fonds. Ook het Evert Zoudenbalch Huis en de Van Baarenstichting leveren een financiële bijdrage.

Bij een succesvolle doorstart, stelt het Oranje Fonds voor het jaar 2017 nogmaals een bijdrage van 25.000 euro beschikbaar. We zijn erg blij met de toekenning van deze giften. Dit maakt het mogelijk dat ten minsten twintig tieners uit Noordwest en West Utrecht aan een maatje worden gekoppeld.

Gilbert-en-Danny

Danny en Gilbert

Me’kaars Maatje
Me’kaars Maatje is er om te voorkomen dat ‘gewone’ opvoedingsvragen in problemen veranderen. Een maatje kan daarbij soms meer betekenen dan de beste hulpverlener!

De leeftijd 10 tot 14 jaar is een kwetsbare periode, tussen kind en jongere in. Het maatjesproject is er voor tieners die een hulpvraag hebben en daarbij een steuntje in de rug van een maatje goed kunnen gebruiken.

Sociaal makelaars koppelen deze tieners aan een geselecteerd maatje. Dit is een jongvolwassene tussen 18 en 25 jaar die studeert of werkt, bijvoorbeeld als pedagoog. Een maatje heeft een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en krijgt gerichte trainingen, coaching en intervisie

Aanmelden als maatje
Wil je voor een tiener een maatje zijn? Neem contact op met een van de sociaal makelaars van het project en klik op deze link: Me’kaars Maatje voor meer informatie.

logo Me'kaars Maatje
Sociaal makelaars:
Anja Snell                      06 99 55 05 92
Boudewijn Roeterink     06 55 89 22 22

Mailen kan ook: mekaarsmaatje@mekaarutrecht.nl

 

Oranje_Fonds-logo

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather