Burgemeester te gast op buurtfeest in Berlagestraat

Schermafbeelding 2016-04-29 om 12.33.53Bewoners van de Berlagestraat in Zuilen vieren zaterdag 30 april samen met de Abir Bakr Essadikmoskee een buurtfeest. Iedereen is van harte welkom. Er worden rondleidingen gegeven in de moskee en ook burgemeester Jan van Zanen komt langs.

De plannen voor dit feest werden al vroeg gesmeed. Als de burgemeester in januari op een werkbezoek vrijwilligers komt bedanken voor hun inzet tijdens Oud en Nieuw, nodigen ze hem uit voor een rondleiding in de moskee. Ook willen ze graag alle wijkbewoners de kans geven om eens een moskee te bezoeken.

Diversiteit
Sociaal makelaar Amar Haddouch hoopt net als deze actieve buurtbewoners dat het lekker druk gaat worden. “Er is van alles te doen. Het zou heel leuk zijn als er juist een diverse groep mensen op af komt. Wijkbewoners uit alle denkbare culturen, met een verschillenden achtergrond. En dat we met die diversiteit veel verbindingen kunnen maken tussen de mensen.”

De vrijwilligers van de werkgroep hebben Amar gevraagd om hen te ondersteunen. Hij hielp onder andere bij het aanvragen van het Initiatievenfonds, bracht verschillende groepen en partijen bij elkaar, en zat als neutrale partij vergaderingen voor. Ook onderhoudt hij het contact met het wijkbureau en het kabinet van de Burgemeester.

Hieronder ziet u het affiche van het buurtfeest.
buurtfeestBerlage_Pagina_1

buurtfeestBerlage_Pagina_2

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather